×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

iGame släpper ZOREE och SAGGERTON — ersätts av ottoNd och BASiC

1
Finska iGame har valt att ersätta två av sina spelare med Otto "ottoNd" Sihvo och Kimmo "BASiC" Fagerholm, där den tidigare är högaktuell i Premier-slutspelet under Vitalis fana.
iGame har offentliggjort att de släpper två av sina spelare, Lasse "ZOREE" Uronen och Saku "SAGGERTON" Jokinen, för att ersätta dem med Otto "ottoNd" Sihvo och Kimmo "BASiC" Fagerholm.

Senast laget gjorde en spelarförändring var i slutet av 2016, när de förflyttade Slaava "Twista" Räsänen till en coachposition samt plockade upp Jesse "zehN" Linjala. Den senare byttes ut till Juho "juho" Lampinen bara en kort tid därefter.

Tillsammans tog laget sig till en delad sjundeplats under den europeiska minorn samt en sextondeplats under den 25 säsongen av ESEA Premier. De tog även steget att flytta ihop i ett gemensamt hus i Kerava, Finland, för att utvecklas snabbare.

"Att bo under samma tak som ett lag gör att man kan utvecklas snabbare och lättare – eller det är i alla fall så det ska vara. Från och till har processen visat sig gå i rätt riktning och glimtar av vår potential har skinit igenom, men vi har aldrig lyckats stabilisera våra prestationer. Det var självklart att vi saknade något, och vi har spenderat mycket tid åt att komma på vad det var. Vi har gått igenom våra sätt att lära som spelare och som ett lag, våra sätt har varit att kolla igenom demos, strategier och diverse in-game situationer etc. Efter allt var sagt och gjort såg vi att vi saknade två av de viktigaste aspekterna utanför spelet; ansträngning och motivation. Eftersom vi har kämpat så hårt förlorades kemin inom laget till en sådan nivå att där inte fanns någon väg ut, förutom om vi helt makalöst började vinna allt, och det hände inte", kommenterade coachen via organisationens webbsida.

Lösningen på lagets problem visade sig bli förändringar i startfemman. Därför har den finska organisationen valt att släppa Uronen och Jokinen för att göra plats för nyförvärven.

iGame

Finland Juho "juho" Lampinen
Finland Eetu "sAw" Saha
Finland Sami "xseveN" Laasanen
Finland Otto "ottoNd" Sihvo
Finland Kimmo "BASiC" Fagerholm

Finland Slaava "Twista" Räsänen (Coach)

Sihvo är snipern som blivit upplockad från Premier-slutspelsaktuella Vitalis och Fagerholm är en tidigare 1.6-spelare som senast sågs spela i Skitlite Gaming.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..