×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

trace hintar om comeback: "Tiden är inne"

3
CS:GO-scenen är påväg att väcka ännu en 1.6-profil från sin dvala. Den här gången är det den före detta mTw.dk och Fnatic-profilen Martin "trace" Heldt som har tagit till Twitter för att avisera en eventuell comeback.
Den 27 år gamla 1.6-stjärnan Martin "trace" Heldt la under natten upp en tweet där han hintar om en eventuell comeback till scenen.

"Tiden är inne. Jag kommer spela så mycket jag kan. Det kommer ta tid, men jag kommer göra mitt bästa och inte sluta förrän jag kan tävla"

Nådde framgångar med mTw.dk

För över sju år sedan var Heldt en av världens främsta spelare inom Counter-Strike. Han tog sig, tillsammans med laget mTw.dk, till ett flertal turneringsfinaler under en period då laget tillhörde världstoppen. De gick bland annat upp mot Jimmy "Jumpy" Berndtsson och Marcus "Delpan" Larssons Meet Your Makers i finalen av DreamHack Winter 2009, en match som däremot slutade med en förlust för mTw.

Under DreamHack Summer 2010 slog mTw.dk Richard "Xizt" Landströms H2k Gaming i finalen, 2-0, för att säkra lagets största vinst dittills. Glädjen var inte långvarig då laget hamnade i en slump och upplöstes i början av november 2011.

trace var en van piltangents-spelare.
trace var en van piltangents-spelare, här under IEM 2011.

Heldts resa fortsatte kortvarigt tillsammans med SK Gaming, men fann aldrig något form av momentum med femman. Samma år förflyttades han till Xapso som han vann Asus Open Spring 2012 under.

Misslyckad övergång till CS:GO

I slutet av juni 2012 hamnade han dock i samma lag som landsmannen Finn "karrigan" Andersen, som numera spelar för Faze Clan, i Fnatic. Under de orangea färgerna vann den danska stjärnan Copenhagen Games, GamesGune, PGS och DreamHack Bucharest inom loppet av ett par månader.

Efter vinsten i Bukarest gick laget över till Counter-Strike: Global Offensive, men hamnade då i en svit av förluster. Enligt Heldt tappade han intresset och motivationen, andra menar att han inte klarade av alla förluster, men han valde att lägga datormusen på hyllan.

Det återstår att se om det blir något av den eventuella comeback, och vad det i sådana fall innebär.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..