×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

North bänkar Magisk

1
Emil "Magisk" Reif har offentliggjort sin flytt från Norths startfemma, via Twitter. Vem som ersätter den danska stjärnan är ännu okänt.
North har officiellt bänkat Emil "Magisk" Reif för ett spelarbyte. Den 19-årige dansken har varit en del av organisationen sedan början av mars, när den tidigare Team Dignitas-femman förflyttades.

"Från och med idag är jag officiellt bänkad från North. Jag letar efter nya möjligheter där jag kan fortsätta min resa som spelare. Jag kommer tillbaka", skrev Reif via Twitter.

Laget sågs senast i kvartsfinalerna under PGL Krakow Major, där de föll mot hemmalaget Virtus.pro. I samtal med Fragbite berättade Reif att han under semestern skulle flytta till Köpenhamn, Danmark, för att oftare kunna spela tillsammans med laget. Vilket lag han nu går till är okänt.

Nästa turnering för laget kommer ta plats i Malmö, närmare bestämt under DreamHack Masters Malmö, men vem som kommer ersätta Reif i laget har organisationen ännu inte offentliggjort.

North

Danmark Philip "aizy" Aistrup
Danmark René "cajunb" Borg
Danmark Kristian "k0nfig" Wienecke
Danmark Mathias "MSL" Lauridsen

Danmark Casper "ruggah" Due (Coach)
Danmark Emil "Magisk" Reif (Bänkad)

Enligt källor till Slingshotesports kommer Valdemar "valde" Bjørn Vangså bli Norths femte spelare, men det är även mycket möjligt att han ersätts av någon ur organisationens akademispelare.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..