×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Regerande mästarna väntar för Fnatic under dag 3 — så ser dagens schema ut

1
Så har vi kommit fram till den tredje dagen av Swiss-gruppspelet under PGL Major Krakow. Med det har det dags för två lag att lämna turneringen medan två lag kommer att bli klara för slutspel. För Fnatic, som står på 1-1 i matcher, väntar ett tufft möte med Astralis.
Trots teknikstrul och förseningar fick vi under gårdagen se en hel del intressanta möten från majorturneringen i Krakow. Förhoppningsvis blir det än mer spännande idag då vi kliver in i den tredje omgången av turneringens Swiss-gruppspel.

Dagens inleds med två stycken "Low"-matcher, alltså mellan lag som har förlorat båda sina matcher så här långt. Först ut ser vi de båda "Challenger"-lagen Vega Squadron och Penta Sports drabba samman, innan det har blivit dags för "Legends"-laget Faze Clan att gå en omgång med Flipsid3 Tactics. Därefter vänta fyra raka "Mid"-matcher, mellan lag som har gått 1-1 i matcher. Däribland hittar vi svenska Fnatic som ställs mot de regerande majormästarna Astralis. Den matchen har en beräknad starttid som är satt till 18:30.

Den tredje speldagen avrundas sedan med en utdelning av turneringens första två slutspelsbiljetter. I det första mötet ställs Gambit Esports mot Virtus.pro, därefter har det blivit dags för SK Gaming att ställas mot "Challengers"-överraskningen BIG.

Tisdag, 18 juli



Low


Mid




High



Har du missat något resultat från de två första speldagarna? Ingen fara, vi har samlat allt i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..