×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

SK avancerar till semifinalerna över Optic

1
SK Gaming blev det fjärde, och sista, laget att avancera till semifinalerna under ESL One Cologne efter en vinst på 2-1 över Optic Gaming. Under morgondagen ställs den brasilianska femman mot Faze Clan i semifinalerna.
Trots en chockerande första karta från Optic Gaming var det den brasilianska femman i SK Gaming som roffade åt sig den sista semifinalplatsen i Köln.

Optic chockerar genom att ta motståndarnas kartval

Matchen mellan Optic och SK gick av stapeln på Mirage, vilket var den brasilianska sidans kartval, där Will "RUSH" Wierzba tog ner två för att säkra den första pistolrundan. Tillsammans med Keith "NAF" Markovic och den spanska stjärnan Óscar "mixwell" Cañellas, visade Wierzba dominans genom att ta sex rundor på rad för att tvinga SK till en tidig paus.

Den taktiska pausen hjälpte inte då Optic fortsatte öka sitt försprång med två rundor, 8-0, innan Gabriel "FalleN" Toledo med tre frags fick in sitt lag i matchen. Tillsammans med James "hazed" Cobb fortsatte Cañellas att överrumpa sina motståndare fram till runda 14, när Epitácio "TACO" de Melo säkrade SKs andra runda. När den första halvan var över stod det 13-2 till Optic.

Kartans andra pistolrunda gick till SK efter tre frags från João "felps" Vasconcellos för att sedan följa upp med fyra snabba från Fernando "fer" Alvarenga i nästkommande runda, 4-13. SK såg ut att ta över kartkontrollen, men i den nittonde rundan satte Tarik "tarik" Celik ner foten för att ge sitt lag en fortsatt ledning, 14-5. SK besvarade vinsten med att lägga till ytterligare två rundor på resultattavlan, 7-14, men Markovic slog tillbaka för att ta sitt lag en runda från vinst. Marcelo "coldzera" David och co. gjorde allt för att göra en comeback, men det var Cobb som stängde kartan, 16-10.

Ett misslyckat comebackförsök från Optic ledde SK till vinst

Alvarenga tog fyra snabba frags för att ge SK den första pistolrundan på Cache, Optics kartval, för att sedan kämpa sig till en 5-0-ledning. I den sjätte rundan hamnade Vasconcellos i en 1vs2-situation, som han inte kunde överleva då Markovic tog ner honom med sin fjärde frag under rundan, 1-5. de Melo sprayade sitt lag till en fortsatt ledning, tätt följt av fyra frags av Alvarenga med sin MP9, 7-1. Fram till halvtidssignalen släppte SK bara en runda till Optic och tog den första halvan, 13-2.

Kartans andra pistolrunda gick till Optic, tack vare Markovic och Celik som fick två frags vardera. I halvans andra runda försökte SK fejka vid bombplats A, men försöket misslyckades och de fick lida tack vare Celik och Cobb, 4-13. David tog ner två av Optics spelare för att ge sitt lag ännu en runda tätt följt av en detonerad bomb, 15-4.

Optic vaknade till och tvingade den brasilianska femman att kämpa för sin sista runda. Markovic och Celik arbetade, precis som många andra gånger, tillsammans för att lyfta sitt lag. Cañellas fick fyra frags i den tjugoförsta rundan med sin AWP tätt följt av hjälteinsatser från Wierzba. Dubbla snipers tvingade SK till en taktisk paus för att tänka om då Optic tog sig närmare dem, 8-15. Cañellas visade än en gång prov på sitt genomtänkta spel med tre AWP-frags i nästkommande runda. I den tjugofemte rundan hamnade David i en 1vs2-situation som han smidigt tog sig igenom för att clutcha sitt lag till vinst, 16-9.

SK tog total kontroll

Matchens, och kvällens, sista karta blev Overpass där Celik vann den första pistolrundan åt sitt lag med två frags. Vasconcellos och David besvarade det hela med att kvittera innan de tog ledningen på tre rundor, 4-1. Två frags från Markovic i den sjätte rundan tätt följt av tre från Cañellas i nästkommande runda tvingade SK till en taktisk paus. Åter tillbaka in i matchen kvitterade Optic efter två frags vardera från Markovic och Wierzba.

Inför den tolfte rundan var det Optics tur att ta en taktisk paus, innan Markovic dödade David för att ta hans AK47:a. Med den stulna AK:n fick han tre frags i nästkommande runda, men det var inte tillräckligt för att öka antalet rundor till sitt lag. Den första halvan gick till SK, 11-4.

I den andra halvans pistolrunda var det Cobbs tid att skina med två frags följt av två från Wierzba i kommande runda, 6-11. Med en Galilar fick Celik tre frags för att ge sitt lag ännu en runda, innan Alvarenga tog sitt lags första runda under halvan, 12-7. Trots en taktisk paus från Optics sida lyckades de inte ta en enda av de resterande rundorna under halvan och SK avancerade till semifinalerna, 16-7.

USA Optic Gaming vs. Brasilien SK Gaming
Optic: hazed, mixwell, NAF, RUSH, tarik
SK: coldzera, FalleN, fer, felps, TACO

Fullständiga turneringsresultat, samt morgondagens schema, finns att hitta i vår tittarguide.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..