×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Na`Vi klara för semi efter två jämna kartvinster mot G2 Esports

1
Det blev spänning redan från början då Natus Vincere och G2 Esports ställdes mot varandra i fredagens första kvartsfinal. I slutändan var det ändå Na`Vi som gick segrade ur drabbningen, det med 2-0 i kartor.
Matchen, som tog sin början på Overpass, inleddes med att ett försvarande G2 Esports rusade upp till ledning med 5-0. Fransmännen behöll sedan övertaget genom hela den första halvan, även om Natus Vincere slutligen hade lyckats säkra fyra rundor. Efter sidbytet kom det dock att bli ombytta roller. Na`Vi var nästintill omutbara i försvarsspelet och lyckades med det hämta igen G2 Esports försprång. Efter 30 spelade rundor var ställningen 15-15 och förlängning väntade.

Någon ny maratonförlängning blev det däremot inte tal om. Na`Vi började som det försvarande laget och vann samtliga tre rundor av förlängningens första halva. G2 hämtade visserligen in till ställningen 18-17 men då klev Na`Vi fram och vann en runda som anfallare. Med det var kartan avgjord och matchen flyttade över till Nuke.

Fortsatt spännande

På Nuke var det Natus Vinceres tur att börja som det försvarande laget, något som inte gick särskilt bra till en början. G2 kunde nämligen vinna fyra raka rundor i inledningen innan Na`Vi plockade sin första. Det såg extra tungt ut då G2 även vann runda sex, något som gav dem en perfekt möjlighet att dra ifrån ytterligare. Na`Vi svarade dock upp bra, riktigt bra faktiskt. Laget vann åtta av de kvarvarande nio rundorna vilket gav dem ledningen med 9-6 i halvtid.

Ledningen betydde inte särskilt mycket då den andra halvan drog igång. G2 Esports vann tre raka rundor redan i början och hade med det utjämnat till 9-9. Lagen bytte därefter ett rundor med varandra innan G2 kunde göra ett nytt ryck och ställa sig i ledning med 13-10. Sugna på att avgöra redan under den andra kartan laddade Na`Vi om och slog tillbaka. Unge Oleksandr "s1mple" Kostyliev spelade en stor roll då östeuropéerna först kvitterade till 13-13 för att sedan dra ifrån. G2 mäktade inte med en ny upphämtning utan fick slutligen se sig besegrade med 16-13.

CIS Natus Vincere vs. Frankrike G2 Esports
Na`Vi: Edward, flamie, GuardiaN, s1mple, seized, Andi (coach)
G2: apEX, bodyy, kennyS, NBK, shox, SmithZz (coach)

Därmed har det blivit dags för svenskhoppet, Ninjas in Pyjamas, att spela sin kvartsfinal. För motståndet står amerikanerna i Cloud9. Håll koll i streamen för att vara säker på att inte missa en enda sekund av det mötet.

Schema, resultat och annat intressant hittar ni - precis som vanligt - i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..