×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Nu officiellt: Singularity-femman blir Tricked Esport

1
Tricked Esport har nu offentliggjort att de plockat upp den tidigare Team Singularity-femman. Laget sågs senast delta i DreamHack Open Summer i Jönköping, Sverige, samt i det europeiska kvalet inför DreamHack Open Atlanta där de föll mot Binary Dragons.
Förra veckan rapporterade danska medier att Team Singularity-femman skulle förflyttas till Tricked Esport. Den danska organisationen har nu offentliggjort att laget kommer representera dem från och med idag.

Organisationen uppgav via sin webbsida att laget skrivit på ett kontrakt som räcker sig över två år samt att det danska stjärnskottet, Ismail "refrezh" Ali, har fått fått en permanent plats i laguppställningen.

"Jag är glad över att se att Peter 'Inzta" Kragelund är tillbaka i Tricked, han har alltid varit en fröjd att arbeta med och är en väldigt dedikerad spelare. Vi har provsmakat som organisation hur det är att ha ett topp 30-lag i världen , så vårt huvudsakliga mål är att återvända till den positionen och inte enbart ha eftersmaken av det. Laget har en väldigt annorlunda syn på spelet än vårt tidigare hade, så vi kommer även att försöka anpassa vår träning för att få ut den bästa möjliga av dem. Jag tror inte att vi har sett deras högsta nivå, än, och förhoppningsvis kan vi hjälpa dem att växa", kommenterar Morten "Phy" Jensen via webbsidan.

Thomas "Ryxxo" Nielsens femma slog igenom tidigare i år när de gick från BYOC-kvalet till finalen under Copenhagen Games för att kort därefter mista Allan "AnJ" Jensen till NRG Esports. Under DreamHack Open Summer förra månaden sågs laget spela tillsammans med Ali, en turnering de åkte ut tidigt under.

Tricked Esport

Danmark Peter "Inzta" Kragelund
Danmark Mads "console" Skovby
Danmark Thomas "Ryxxo" Nielsen
Danmark Lucas "Lukki" Pilheden
Danmark Ismail "refrezh" Ali

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..