×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Cloud9 och Liquid inbjudna till IEM Oakland

1
Nordamerikanska Cloud9 och Team Liquid har blivit inbjudna till 300 000 dollar-turneringen IEM Oakland som går av stapeln i november.
De nordamerikanska lagen Cloud9 och Team Liquid har blivit inbjudna till IEM Oakland. Båda lagen deltog i ECS-finalerna som spelades under helgen, Liquid föll mot Astralis i gruppavgörandet medan Cloud9 tog sig till semifinal. I semifinalen föll Jake "Stewie2k" Yips femma mot FaZe Clan.

Nu återstår bara två lag som arrangörerna ska offentliggöra inför turneringen som spelas mellan den 16-19 november. Utöver de åtta inbjudna lagen finnes fyra kvalplatser.

IEM Oakland

Europa FaZe Clan
Danmark Astralis
Frankrike G2 Esports
Brasilien SK Gaming
USA Cloud9
USA Team Liquid
Världen Direktinbjudan
Världen Direktinbjudan
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats
Världen Kvalplats

Turneringen har en prispott på 300 000 dollar, motsvarande cirka 2,6 miljoner kronor, och är det fjärde evenemanget som räknas till Intel Grand Slam. Utöver prisfördelningen kommer varje lag få ytterligare 1000 dollar, motsvarande cirka 8 750 kronor, för varje vinst under gruppspelsfasen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..