×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL presenterar Intel Grand Slam — det vinnande laget erhåller 8,7 miljoner kronor

2
Intel erbjuder cirka 8,7 miljoner kronor till det lag som är först att vinna fyra av tio 250 000 dollar-evenemang, arrangerade av ESL och DreamHack. Det första evenemanget som räknas i serien är ESL One Cologne.
ESL har offentliggjort Intel Grand Slam vilket är en kamp om att bli det första laget att vinna fyra utav tio evenemang med en prispott värd 250 000 dollar, motsvarande cirka 2 miljoner kronor.

Alla deltagande lag i de evenemang som arrangeras av ESL och DreamHack, som når den tidigare nämnda prispotten, har chansen att vinna en miljon dollar vilket motsvarar cirka 8,7 miljoner kronor. Miljonerna går till det lag som vunnit fyra av tio 250 000 dollar-evenemang och när en vinnare korats nollställs resultaten för att ett nytt lag ska ha chansen att ta hem vinsten.

ESL och Intel kommer även erbjuda 100 000 dollar, motsvarande cirka 870 000 kronor, till det lag som sätter stopp för en potentiell Grand Slam-vinst. Det vill säga att det lag som vinner över ett lag som varit nära sin fjärde vinst får 100 000 dollar, så länge de inte själv är nära Grand Slam-vinsten.

Intel Grand Slam-evenemang

Tyskland ESL One Cologne (7-9 juli, Köln)
Sverige DreamHack Masters Malmö (30 augusti - 3 september, Malmö)
USA ESL One New York (16-17 september, New York)

Det första evenemanget i serien kommer vara ESL One Cologne som tar plats mellan den 7-9 juli i Köln, Tyskland. Sexton lag kommer spela om prispotten på cirka 2 miljoner kronor i Lanxess Arena samt en första chans till Intel Grand Slam.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..