×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Godsent möter Dignitas i första majorkval-matchen

1
PGL Major Kraków närmar sig med stormsteg och arrangörerna har nu offentliggjort vilka lag som möter vilka under majorkvalet, som kommer sändas direkt från PGL Studios i Bukarest, Rumänien. Bland de deltagande lagen finnes svenska Godsent och den franska superfemman i G2 Esports.
PGL har offentliggjort vilka lag som kommer möta vilka under den första gruppspelsdagen under det väntande majorkvalet. 16 lag kommer kämpa om en plats i den kommande majorn mellan den 29 juni och 2 juli, direkt från PGL Studios i Bukarest, Rumänien. Kvalet spelas via ett swiss-format, bäst av en karta, och kommer skicka åtta lag vidare till majorn i Kraków, Polen.

Torsdag, 29 juni

Frankrike G2 Esports vs. Brasilien Immortals
USA OpTic Gaming vs. Europa PENTA Sports
USA Team Liquid vs. Kina TyLoo
Sverige Godsent vs. Norge Team Dignitas
Europa mousesports vs. Kazakstan Tengri
Europa HellRaisers vs. Ryssland Vega Squadron
CIS FlipSid3 Tactics vs. Australien Renegades
Tyskland BIG vs. USA Cloud9

Följande matchdagar ser liknande ut där lag med liknande resultat möter varandra. Det vill säga att om G2 Esports vinner över Immortals under första dagen, och OpTic Gaming gör detsamma mot PENTA Sports, kommer G2 och OpTic mötas under följande dag då de har liknande resultat.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..