×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSDreamHack

Fnatic föll mot CLG efter 59 rundor lång match

2
Det krävdes hela fem förlängningar innan avgörande föll i lördagskvällens andra vinnarmatch. Tyvärr för svensk del slutade matchen med en förlust för Fnatic som nu får fortsätta jaga en slutspelsplats i morgon.
Sista matchen för dagen och första gången i turneringen som Train laddas på servern. Det var förutsättningarna inför vinnarmatchen för grupp B, en match som gick mellan Fnatic och Counter Logic Gaming. Svenskarna började som det anfallande laget och vann de inledande tre rundor. Ytterligare fem rundor senare var ställningen helt lika. Då skruvade Fnatic upp tempot rejält, vann samtliga halvans kvarvarande rundor och skaffade sig ett ypperligt läge inför sidbytet.

Övertaget till trots kom det att bli riktigt spännande då lagen bytt sida. CLG visade även de prov på ett starkt anfallsspel och efter 24 spelade rundor var ställningen åter helt lika. Fnatic skakade i det läget av sig de senaste rundorna och radade upp tre stycken rundvinster, något som gav dem matchboll. Däremot lyckades de inte förvalta detta. CLG kvitterade till 15-15 och förlängning väntade.

Det blev dock inte bara en övertid. Båda lagen visade sig vara väldigt sugna på den där segern och trenden med att det anfallande laget presterade bäst höll länge i sig, så pass att avgörande kom först i den femte förlängningen. Då fick hemmapubliken se Fnatic falla med de häpnadsväckande siffrorna 28-31.

Usa CLG vs. Sverige Fnatic

Detta betyder alltså att Counter Logic Gaming gör Immortals sällskap i måndagens slutspel. Vilka de sista två lagen blir ska avgöras i morgon. Första anhalten är båda gruppernas förlorarmatcher.

Samtliga resultat från den första dagen, samt schema för morgondagens matcher, hittar ni i vår tittarguide för turneringen.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..