×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSEleague

Astralis vinner Clash for Cash — vänder hemåt med två miljoner på fickan

0
Det danska superlaget Astralis gick segrande ur den uppvisningsmatch som laget spelade mot polska Virtus.pro under natten mot lördag. Matchen spelades på plats i Eleague-studion i Atlanta.
Under natten ställdes vinnarna av Eleagues två första säsonger, Virtus.pro och Astralis, mot varandra i en uppvisningsmatch. Hela spektaklet gick under titeln "Clash for Cash", och det stod sannerligen en hel del pengar på spel. Vinnarna belönades nämligen med hela prispotten på 250 000 dollar, motsvarande knappt 2,2 miljoner kronor.

Virtus.pro, som vann den den TV-sända ligans andra säsong, har haft en tuff tid på sistone då de bland annat har åkt ur ESL Pro League. Under Clash for Cash lyckades dock laget med att skaffa sig själva en alldeles ypperlig start, detta genom att vinna matchens första karta. Det polska laget började som det anfallande laget på Nuke och fick då med sig hela nio rundor. Därefter kunde de enkelt stänga ner Astralis och slutligen ta hem kartan med siffrorna 16-7.

Astralis växlar upp

Efter förlusten på Nuke kom Astralis in i matchen på riktigt under matchens andra karta, Overpass. Så pass att de vann den första halvan, spelandes som det anfallande laget, med hela 11-4. Den lilla chans Virtus.pro hade till att vända på matchen försvann sedan fort sedan lagen bytt sida. Astralis vann nämligen fem raka och tog därmed hem Overpass med klara 16-4.

Överkörningen kom sedan att fortsätta på Mirage. För andra kartan i rad började Astralis som det anfallande laget och även den här gången gjorde danskarna det riktigt bra. Till och med ännu bättre än på Overpass. Virtus.pro lyckades nämligen endast med att stoppa deras framfart i tre rundor, vilket gav Astralis en 12-3-ledning i halvtid. Precis som på Overpass blev det sedan en nolla i protokollet för Virtus.pro efter sidbytet. Astralis vann kartan med massiva 16-3 och därmed var miljonerna deras.

Polen Virtus.pro vs. Danmark Astralis
Virtus: byali, neo pasha, Snax, TaZ
Astralis: device, dupreeh, gla1ve, Kjaerbye, Xyp9x

Vinsten innebär alltså att Astralis tar hem miljonerna, eller 2,18 miljoner kronor för att vara sagt, och ökar på sin samling med prispengar ytterligare. För Virtus.pro däremot fortsätter jakten på formen, som de verkar ha tappat efter att laget vann DreamHack Masters Las Vegas i slutet av januari.


Artikelbild: Eleague

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..