×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

NiP tar in s1mple och flamie för kvällens ECS-avgörande

1
De två Na`Vi-spelarna spelar kvällens dubbelmöte med G2 Esports istället för Patrik "f0rest" Lindberg och Adam "friberg" Friberg.
NiP Gaming har bara en drabbning kvar att spela i Esports Championship Series, ECS, europeiska division. Inför mötet har svenskarna plockat in två stycken högt profilerade inhoppare från Natus Vincere.

Inhopparna är inga mindre än ukrainske Oleksandr "s1mple" Kostyliev och ryske Egor "flamie" Vasilyev. Anledningen till inhoppet är kort och gott för att varken Adam "friberg" Friberg eller Patrik "f0rest" Lindberg har möjlighet att spela kvällens match.

NiP Gaming ligger just nu på åtta vinster och lika många förluster i ligan, vilket placerar dem ett hopp under slutspelsstrecket. Skulle de vinna båda kvällens kartor mot G2, som ligger placeringen ovanför dem, går de upp till en fjärdeplats. Dock måste de därefter förlita sig på att G2 förlorar minst en av de två kartor som återstår efter kvällens möte är avgjort.

NiP i kväll mot G2

Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Richard "Xizt" Landström
Sverige William "draken" Sundin
Ukraina Oleksandr "s1mple" Kostyliev
Ryssland Egor "flamie" Vasilyev

Inhoppet kan ses som något utöver det vanliga då spelare av Kostylievs och Vasilyevs kaliber sällan gör inhopp i toppturneringar, då de ofta är deltagare själva. Na`Vi är dock inte med i den nuvarande ECS-säsongen, vilket gör deras spelare berättigade att hoppa in för andra lag. Kvällens möte med G2 spelas från och med 21:00, detta i två separata bäst-av-en-möten.

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..