×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DEL

Heroic bänkar valde — cadiaN ersätter under det pågående ESL One-kvalet

1
Det dansk-svenska CS:GO-laget Heroic verkar dras med en del problem. Problem som nu medfört att coachen Henrik "FeTiSh" Christensen valt att bänka Valdemar "valde" Bjørn Vangså under det pågående kvalet till sommarens upplaga av ESL One Cologne.
Den exakta orsaken bakom beslutet att bänka Valdemar "valde" Bjørn Vangså, som har tillhört laget sedan tiden då de spelade under namnet Team X, är inte känt. Organisationen har inte gjort något officiellt uttalande, varken på deras sajt eller i sociala medier. Däremot står det klart vem som kommer att ta hans plats under det pågående ESL One Cologne-kvalet. Det handlar om den profilstarke danske Rogue-spelaren Casper "cadiaN" Møller.

Heroic under ESL One-kvalet

Sverige Andreas "MODDII" Fridh
Danmark Marco "Snappi" Pfeiffer
Danmark Nikolaj "niko" Kristensen
Danmark Jakob "JUGi" Hansen
Danmark Casper "cadiaN" Møller (Inhoppare)

Danmark Valdemar "valde" Bjørn Vangså (Bänkad)

Heroic har haft det tuff på senaste, rent resultatmässigt. En delad sistaplats under DreamHack Tours har följts av en niondeplats under den femte säsongen av ESL Pro League. Laget misslyckades dessutom med att ta sig till den europeiska minorturneringen. Tidigare under året har Heroic radat upp tre stycken tredje- till fjärdeplatser under LAN-evenemang som DreamHack Austin, IEM Katowice och DreamHack Leipzig.

Det återstår att se hur lång de nu aviserade bänkningen av Bjørn Vangså blir, eller om det helt enkelt kan vara så att han är på väg ut ur laget.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..