×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

SK Gaming enkelt vidare till final i Sydney

1
Den första av dagens två IEM-semifinaler har avgjorts i Sydney, och det blev en riktigt ensidig historia. Brasilianska SK Gaming fullkomligt spelade ut motståndarna, OpTic, och är därmed klara för morgondagens final.
OpTic Gaming visade sig vara en riktig munsbit för de forna världsettorna i SK. Faktum är att det brasilianska laget vann öppningskartan, Train, med hela 16-1. Det intressanta i det hela är att det var OpTics val av karta, ett val de nog ångrar så här i efterhand.

SK började som det försvarande laget på Train och släppte då endast en runda ifrån sig. Två rundor in i den andra halvan hade de sedan avgjort och spelet kom i stället att fortsätta på Overpass. Den här gången var det OpTic som började på den försvarande sidan, en uppgift de inte alls klarade lika bra som SK. SK vann nämligen den första halvan med 11-4. OpTic gav sig sedan en god möjlighet att komma in i matchen då de vann de tre inledande rundorna efter sidbytet. Fler rundor än så kom det däremot inte att bli. I stället kunde SK, på ett mycket effektivt sätt, stoppa nordamerikanernas framfart och svepa fem raka rundor, vilket gav dem segern i matchen.

Brasilien SK vs. USA OpTic
SK: coldzera, FalleN, felps, fer, TACO
OpTic: hazed, mixwell, NAF, RUSH, tarik

Det snabba avgörandet i den första semifinalen innebär att dagens andra drabbning, den mellan Astralis och FaZe Clan, tidigareläggs. Matchen, som ursprungligen skulle börja runt 10:50 på lördagsförmiddagen, beräknas nu börja nästan en och en halv timme före utsatt tid.

Europa FaZe vs. Danmark Astralis
FaZe: allu, karrigan, kioShiMa, NiKo, rain
Astralis: device, dupreeh, gla1ve, Kjaerbye, Xyp9x

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..