×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

SK ställs mot Virtus.pro i fotbollsmatch efter ESL Cologne

4
CS:GO i all ära, men hur bra är egentligen proffsen med fotbollsskor på? Den 10 juli ställs Gabriel "Fallen" Toledo och Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski mot varandra i en rafflande kamp ute på en fotbollsplan i den tyska staden Köln.
Det började som ett skämt på Twitter från SK Gamings håll för att övergå i till en utmaning mellan lagkaptenen Gabriel "Fallen" Toledo och Virtus.pro spelaren Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski, och nu verkar idén ha gått i hamn. Om, i skrivande stund, cirka 81 dagar och 9 timmar tar nämligen de två nämnda proffsen, med sig sina skills ingame till verkliga livet för att göra upp i en kamp på en fotbollsplan i Köln.

Vem av de profilstarka ikonerna kommer att ta hem vinsten den 10 juli i år?!
Vem av de profilstarka ikonerna kommer att ta hem vinsten den 10 juli i år?!

Hela spektalket kommer att gå av stapeln strax efter ESL One Cologne, närmare bestämt den 10 juli. De två respektive spelarna har ännu inte avslöjat sin laguppställning som kommer att bestå av sex spelare vardera. Detta görs den 22 april och själva matchen kommer att livesändas i turneringsjättens officiella kanaler några veckor senare. Det är i skrivande stund även oklart om fler lagkamrater till de respektive lagledarna kommer att spela eller om dessa plockas ut utanför laget. Vill man läsa mer om matchen och ta del av historian bakom går det bra att göra på den specialutformade sajten som går att finna här.


Bild: Cybersport.com

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..