×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSPortugal

Space Soldiers klara för 4Gamers Masters

1
4Gamers OMEN CS:GO Masters har offentliggjort Space Soldiers som turneringens andra lag. Detta blir lagets första internationella turnering med nyförvärvet, Buğra "Calyx" Arkin.
Space Soldiers har blivit inbjudna till 4Gamers OMEN CS:GO Masters, en turnering med 10 000 euro, motsvarande cirka 96 000 kronor, i prispott. Den turkiska femman är det andra laget att bli offentliggjort inför turneringen som tar plats 6-7 maj i Lissabon.

Det första laget som offentliggjordes var AlienTech, som nyligen vann det portugisiska kvalet inför turneringen. De sista två lagen som Space Soldiers kommer möta kommer avgöras genom ett gruppspel på plats i Lissabon. Gruppspelet spelas mellan lagen k1ck, Exotic Island, FTW och eGeneration.

Detta blir lagets första internationella turnering, sedan de tog in Buğra "Calyx" Arkin från tidigare DarkPassage. Arkin sågs senast spela som inhoppare på Copenhagen Games 2017, för Space Academy.

4Gamers OMEN CS:GO Masters

Portugal AlienTech
Turkiet Space Soldiers
Jorden Gruppspel
Jorden Gruppspel

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..