×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

HellRaisers vidare till slutspel över NiP

-1
HellRaisers vinner 16-13 mot ett kämpande NiP Gaming och avancerar till slutspel i StarLadder i-League StarSeries Season 3-finalerna i Kiev, Ukraina. NiP har, trots allt, fortfarande chansen att avancera till slutspelet.
NiP Gaming och HellRaisers mötte idag varandra på Overpass där den europeiska mixen fick en 3-0 ledning efter att Kirill "ANGE1" Karasiow lyckades döda tre av ninjorna. Svenskarna lyckades, trots allt, kvittera 3-3 innan Bence "DeadFox" Böröcz gav sitt lag kontrollen igen och de rusade till en 7-3 ledning.

Ninjorna lyckades döda två av HellRaisers spelare och resterande sparade. Med ett sparat vapen fick Böröcz tre frags och tillsammans med Karasiow fortsatte de vinna runda efter runda, första halvan slutade med en ledning på 10-5 till deras lag.

William
William "draken" Sundin avslutade matchen med 22 frags.

I den andra halvan vaknade NiP till liv och de nekade HellRaisers ett flertal rundor, med nyförvärvet William "draken" Sundin som lyckades få fyra frags under en runda, och tre under en annan. Detta ledde till att HellRaisers tog en taktisk paus och det såg ut att fungera under kommande eco, men Patrik "f0rest" Lindberg lyckades vinna en 1vs2 clutch och säkrade rundan till sitt lag.

Trots helhjärtade försök lyckades inte ninjorna ta ikapp och efter en 1vs1 clutch av Patrik "Zero" Žúdel tog hans lag hem vinsten, 16-13. Detta betyder att HellRaisers är klara för slutspel. Gällande NiPs chanser är det ännu inte över, nu väntar ännu en match i hopp om att avancera.

Europa HellRaisers vs. Sverige NiP Gaming
HR: Zero, DeadFox, bondik, STYKO, ANGE1
NiP: GeT_RiGhT, f0rest, draken, Xizt, friberg

Fler matcher och fullständigt schema finns i tittarguiden.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..