×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

ECS återvänder till London för säsongsfinalerna

1
Esports Championship Series tredje säsongsfinaler kommer hållas i SSE Arena i London, Storbritannien. ECS har även offentliggjort ett nytt samarbete med Esports Arena och kommer hålla en ny turnering nästa månad.
Esports Championship Series, ECS, har offentliggjort att den tredje säsongens finaler kommer hållas i SSE Arena i London, tidigare känd som Wembley Arena. Där spelades de första ECS-finalerna förra sommaren, där dåvarande G2 Esports tog hem vinsten mot Luminosity Gaming.

Onlinedelen av ECS tredje säsong drar igång den 14 april och spelas till den 8 juni. Därefter går de fyra lag i varje region med flest poäng vidare till LAN-finalerna i London som hålls den 23-25 juni. Prispotten för finalerna ligger på 750 000 dollar, motsvarande cirka 6,6 miljoner kronor och är oförändrad från föregående säsong. Det vinnande laget tar hem 250 000 dollar, motsvarande 2,2 miljoner kronor.

Arrangörerna har även offentliggjort ett partnerskap med Esports Arena i Santa Ana, Kalifornien. För två år sedan spelades iBUYPOWER Cup i denna arena och kommer under nästkommande månad hålla en ny turnering kallad Esports Arena Showdown Championship. Turneringen har 20 000 dollar, motsvarande cirka 180 000 kronor, i prispott och har redan två lag klara i form av Denial och Splyce. I fortsättningen kommer Esports Arena hålla evenemang under ECS-säsongernas gång, så kallade "mid-season" events.


Foto: ssearena.co.uk

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..