×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Svensk vinst i gruppspelet mot Gambit

3
Fnatic kom in som underdogs mot Gambit i StarLadder i-League StarSeries Season 3, men med en felfri Olof "olofmeister" Kajbjer var där inte mycket det kazakstanska laget kunde göra mot svenskarna.
Det var längesedan vi såg Fnatic på topp och de tvingades kvala till StarLadder i-League StarSeries Season 3, men i deras öppningsmatch mot Gambit visade svenskarna att de platsar i turneringen.

Trots att Gambit lyckades ta hem pistolrundan på Inferno, tog svenskarna ledningen. Olof "olofmeister" Kajbjer missade inte många skott när han runda efter runda plockade Gambits spelare. Rustem "mou" Telepov och publikfavoriten Mihail "Dosia" Stolyarov lyckades tillsammans ta igen ett fåtal rundor för sitt lags del och första halvan avslutades 5-10.

Den andra halvan började till Gambits fördel när de vann tre raka rundor innan Fnatic åter tog kontroll över matchen. Kajbjer visade återigen varför han är en av världens bästa spelare när han tog ner tre av de kazakstanska spelarna för att dessvärre bli dödad av Dauren "AdreN" Kystaubayev, men trots detta lyckades Freddy "KRiMZ" Johansson desarmera bomben och utöka svenskarnas ledning, 13-8. Det fanns inte mycket Gambit kunde göra och matchen slutade med vinst till Fnatic, 16-8.

Kazakstan Gambit vs. Sverige Fnatic
Gambit: Dosia, AdreN, mou, HObbit, Zeus
Fnatic: JW, flusha, olofmeister, KRiMZ, dennis

Nästa match spelas mellan svenska favoriterna i NiP Gaming och franska G2 Esports. Fler matcher och fullständigt schema finns i tittarguiden.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..