×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Före detta mTw-stjärnan minet tillbaka som spelare

5
Den gamla mTw-spelaren Oliver "minet" Minet dammar av tangentbordet och satsar ånyo på en spelarkarriär. Minet sågs under slutet av 2016 och början av det här året som coach för det danska CS:GO-laget Rogue men är nu alltså tillbaka vid datorn.
25-årige Oliver "minet" Minet spelade i anrika mTw under perioden oktober 2009 till november 2011. Han var under den tiden med och tog laget till en rad topplaceringar i olika turneringar, däribland ned andraplats under World Cyber Games 2010. Minet sågs sedan göra comeback som spelare under 2015 då han hann med att representera Airwalkers, nerdRage och mTw.dk, men satsade sedan på att bli coach.

Comebacken sker i ett nyformat lag som går under namnet Tantrum och förutom Minet återfinns bland andra Morten "coloN" Johansen i femman. Johansen har funnits med under större delen av CS:GO-eran och har då bland annat representerat Reason Gaming, Xapso och Playing Ducks.

Tantrum

Danmark Oliver "minet" Minet
Danmark Morten "coloN" Johansen
Danmark Morten "suraNga" Jensen
Danmark Benjamin "cube" Stabell
Danmark Philip "tekziNz" Karsbøl

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..