×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Fnatic säkrar dubbelt svenskt på StarSeries-finalerna

1
Gårdagens match mellan Fnatic och HellRaisers var en rysare med en mardrömsstart för den svenska femman. Rysaren fortsatte i det nordamerikanska kvalet under nattens match mellan Renegades och CLG.
Efter ett flertal vunna 1vs1-situationer av Vladyslav "bondik" Nechyporchuk säkrade den europeiska mixen Cobblestone via ett 16-13-resultat. På följande Train fick Fnatic en bra start, men trots den starka öppningen lyckades HellRaisers få en 9-2 ledning. Trots detta gav en felfri 1vs2-situation under pistolrundan av Freddy "KRiMZ" Johansson den svenska femman en chans att ta igen. Efter detta förlorade Fnatic endast en runda som terrorister vilket ledde till en 16-10 vinst.

Den sista och avgörande kartan var Inferno där en tight start öppnades upp av Dennis "dennis" Edman som tog ner tre av HellRaisers spelare under den tolfte rundan vilket ledde till att mixen inte kunde desarmera bomben. Detta gav Fnatic ett försprång som ledde till en 16-7 vinst och en säkrad plats i huvudturneringen.

Sverige Fnatic vs. Europa HellRaisers
Fnatic: olofmeister, dennis, KRiMZ, flusha, JW
HellRaisers: ANGE1, STYKO, Zero, bondik, DeadFox

I natt avslutades även det nordamerikanska kvalet där det stod mellan australiska Renegades och amerikanska Counter Logic Gaming. Liksom Fnatic fick Renegades känna på en mardrömsstart. Trots att svenska Simon "atter" Atterstam och hans lagkamrat, Justin "jks" Savage, lyfte laget med flera nyckelinsatser som lade grund för ett comebackförsök, lyckades laget inte ta första kartan. Overpass gick inte bättre och matchen slutade med amerikansk vinst.

Australien Renegades vs. USA CLG
Renegades: yam, jks, AZR, USTILO, atter
CLG: FNS, reltuC, Rickeh, koosta, nahtE

StarLadder i-League StarSeries S3

Brasilien SK Gaming
Danmark Astralis
Korea MVP Project
Polen Virtus.pro
Europa FaZe Clan
Kina TyLoo
Danmark North
Ukraina Natus Vincere
Kina 5POWER
Sverige NiP Gaming
Europa Gambit
Brasilien Immortals
Frankrike G2 Esports
Sverige Fnatic
USA Counter Logic Gaming
Europa Kvalplats

HellRaisers har ännu en chans att kvalificera sig till huvudturneringen. Den europeiska mixen möter under morgondagen fransoserna i EnVyUs där vinnaren kniper den sista europeiska kvalplatsen.

Europa HellRaisers vs. Frankrike EnVyUs
HellRaisers: ANGE1, STYKO, Zero, bondik, DeadFox
EnVyUs: SIXER, RpK, ScreaM, Happy, xms

När det kommer till finalturneringen kommer 16 lag från hela världen kämpa om prispotten på 300 000 dollar, motsvarade 2,6 miljoner kronor. Turneringen pågår mellan den 4 och 9 april i Kiev, Ukraina.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..