×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSUkraina

s1mple med hjärtproblem: "Så svårt att spela med den här smärtan"

4
Den IEM Katowice-aktuella Natus Vincere-spelaren Oleksandr "s1mple" Kostyliev har drabbats av ett hjärtproblem, något som påverkar honom både professionellt och i det vardagliga livet.
Natus Vincere har nästan gjort sig kända för att vara ett lag med oändlig potential, men som sedan oktober misslyckats med att ens vara nära att höja en trofé. Det är tveklöst en vinstsvacka i det östeuropeiska lägret, och nu har ytterligare motgångar anlänt.

En av lagets många stjärnspelare, Oleksandr "s1mple" Kostyliev, har åkt på något sorts hjärtproblem. Smärtan är så pass obekväm att det påverkar både karriären och det vardagliga livet.

"Senaste veckan har jag haft problem med hjärtat, det är så svårt att spela med den här smärtan, jag kan inte sova mer än sex timmar", skriver Kostyliev på Twitter.

Kostyliev och hans Natus Vincere är högaktuella för 250 000-dollarturneringen IEM Katowice, som drar igång nu på onsdag. På plats ställs de mot bland andra majorlagen SK Gaming, Virtus.pro och North i jakten på den första titeln sedan oktober, något de desperat kan behöva. Titeltorkan är nu fem offlineturneringar lång, med en 3-4-placering på Epicenter som närmast succé.

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..