×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroic fulltaligt - köper loss JUGi från Tricked

1
Den danska organisationen Heroic har offentliggjort att Jakob "JUGi" Hansen blir deras femte spelare efter att han blivit utköpt från Tricked Esport.
Det var för drygt två veckor sedan som det framgick att Heroic skrivit kontrakt med den 19-åriga Hansen som skulle börja gälla den första januari 2018. Då Hansen redan satt på ett kontrakt med Tricked slutade det hela i att han bänkades. Nu står det klart att Heroic köper loss den danska talangen från Tricked.

"It feels great! I’ve had a good time with Tricked, but am looking very much forward to starting up with Heroic, who have the ambitions and also the quality to become a really strong contender internationally", kommenterar Hansen på Heroic.gg

I Heroic kommer Jakob "JUGi" Hansen ta över rollen som AWP:er från Michael "Friis" Jørgensen som fortfarande sitter på avbytarbänken.

Heroic

Danmark Marco "Snappi" Pfeiffer
Danmark Valdemar "valde" Bjørn Vangså
Danmark Nikolaj "niko" Kristensen
Sverige Andreas "MODDII" Fridh
Danmark Jakob "JUGi" Hansen

Danmark Michael "Friis" Jørgensen (Bänkad)

Till följd av utköpet av Hansen kommer Heroic och Tricked enligt utsago att mötas i en uppvisningsmatch inom en snar framtid.



Artikelbild: Heroic.gg

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..