×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Klart för final i Las Vegas — SK besegrade North med 2-0

2
Det blir SK Gaming och Virtus.pro som gör upp om DreamHack Masters-titeln i MGM Grand Garden Arena. Det står klart sedan SK slagit semifinalmoståndarna i North i två raka kartor.
Det stod tidigt klart att semifinalen mellan SK och North skulle komma att bli jämnare än den vi såg Virtus.pro vinna tidigare under kvällen. Matchen tog sin början på SK Gamings kartval Cache med det brasilianska laget på den försvarande sidan. Elva rundor in i den första halvan stod SK på nio vunna rundor mot Norths tre. Det danska laget lyckades dock vinna de tre sista rundorna innan sidbytet och var långt ifrån uträknade.

SK vann sedermera även den andra pistolrundan på kartan och drog därefter ifrån till 12-6. North kom dock tillbaka genom att vinna åtta av de nio följande rundorna, vilket satte dem i förarsätet. SK vägrade dock släppa ifrån sig kartan och kunde slutligen fälla avgörandet i den sista ordinarie rundan. 16-14 till Gabriel "FalleN" Toledo och hans mannar på Cache med andra ord.

Goda råd var dyra för North efter den tunga förlusten på Cache. Foto: Adela Sznajder/DreamHack
Goda råd var dyra för North efter den tunga förlusten på Cache. Foto: Adela Sznajder/DreamHack


SK tar ledningen igen

Matchen flyttade sedan över till Mirage och den här gången var det North som började på den försvarande sidan. De lyckades dock inte alls få en lika bra start som SK skaffade sig på Cache. I stället var det SK som vann fem raka rundor i inledningen innan North slutligen lyckades ställa upp ett lyckat försvar. Danskarna vann fyra raka rundor och gjorde åter match av det hela. SK hittade nya vägar att vinna och vann slutligen den första halvan med 9-6, precis som på Cache.


SK fortsatte att vara effektiva med pistolerna och säkrade under kartans andra halva sin fjärde raka pistolrunda i matchen. Det här satte en enorm press på North lyckligtvis säkrade halvans första vapenrunda. Glädjen blev dock kortvarig för danskarna då SK svarade direkt och nollställde med det Norths förlustbonus. Lagen fortsatte sedan att byta rundor med varandra innan SK slutligen fälla avgörande, det efter att först ha gått upp på 15 vunna rundor med hjälp av pistoler och en UMP. 16-9 till SK och med det är båda dansklagen utslagna.

Brasilien SK Gaming vs. Danmark North
SK: coldzera, FalleN, felps, fer, TACO
North: aizy, cajunb, k0nfig, Magisk, MSL

Nu har det med andra ord blivit dags för final i MGM Grand Garden Arena och det är två titelhungriga lag som ställs mot varandra. SK Gaming har inte vunnit en turnering sedan lagets andra majortitel förra sommaren. Vi behöver inte gå fullt lika långt bakåt i tiden för att hitta polackernas senaste turneringsvinst som kom under DreamHack Bucharest i mitten av september. Det är med andra ord upplagt för en riktigt känslofylld drabbning.

Polen Virtus.pro vs. Brasilien SK Gaming
Virtus.pro: byali, NEO, pasha, Snax, TaZ
SK: coldzera, FalleN, felps, fer, TACO



Artikelbild: Adela Sznajder/DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..