×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

North får revansch på OpTic — klara för slutspel

1
Danska North säkrar slutspelsplats på DreamHack Masters Las Vegas efter att ha fått revansch på OpTic i en tämlingen ensidig drabbning.
Den tredje speldagens öppningsmatch, och turneringens första bäst-av-tre-möte, har avgjorts. Det är danska North, som inför turneringen rekryterade Philip "aizy" Aistrup efter att norske Ruben "RUBINO" Villarroel valt att lämna laget, som säkrat en topp-åtta-placering.

Matchen var gruppavgörandet i grupp A, där nordamerikanska OpTic stod för motståndet. Lagen drabbades samman under turneringens första speldag, där nordamerikanerna överraskade en aning genom att vinna på Inferno. Andra bullar blev det idag, då North öppnade med att stå för ett makalöst försvarsspel på Nuke. En 13-2-halva till danskarna resulterade sedan i en 16-2-vinst efter att de vunnit pistolrundan.

MSL från North.
In game-ledaren Mathias "MSL" Lauridsen smällde på hårt individuellt.


Vidare till OpTics kartval, Cobblestone, ändrades inte matchbilden alltför mycket. Danskarna började som anfallare och vann pistolrundan och följande anti-eco-rundor. Spencer "Hiko" Martins nyfunna lag gick sedan och vann fyra raka rundor, och tycktes få spelet på rullning, men North var ständigt där och vann rundor vilket innebar en dansk 9-6-ledning i halvtid. Även kartans andra pistolrunda gick sedan Norths väg, och de sprang iväg rejält på scoreboarden. Det var inte många om eller men som krävdes innan danskarna vunnit med 2-0 och därmed säkrat slutspelsplats.

Danmark North vs. USA OpTic
North: aizy, cajunb, k0nfig, Magisk, MSL
OpTic: Hiko, mixwell, NAF, RUSH, tarik

Fnatic med kniven mot strupen härnäst

Nästa möte står mellan svenska Fnatic och de polska majorfinalisterna Virtus.pro. Lagen har samma statistik från grupp B, nämligen en förlust mot gruppvinnarna Gambit och en vinst över nordamerikanska Misfits. I det kommande mötet står allt på spel, då vinnaren kniper den sjätte slutspelsplatsen medan förlorarna får agera åskådare resten av turneringen. Mötet lär dra igång så snart som möjligt i och med att arrangören kör ett fortlöpande schema.

Sverige Fnatic vs. Polen Virtus.pro
Fnatic: dennis, flusha, JW, krimz, olofmeister
VP: byali, Neo, pasha, Snax, TaZ

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..