×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fnatic och North säkrar fortsatt spel i Las Vegas

1
Det har gått favoriternas väg så här långt under den andra dagen av DreamHack Masters Las Vegas. North hade inga problem med att avväpna och skicka ut compLexity ur turneringen. Ytterligar ett nordamerikanskt lag strök med i matchen efter då Fnatic besegrade Misfits.
Fnatic fick en bra start på matchen mot Misfits, spelandes som det anfallande laget på Mirage. Svenskarna gick upp till en 5-0-ledning innan Misfits fick med sig sina första rundor. Fnatic ångade dock på och vann den första halvan med 11-4. Ombytta roller i början av den andra halvan då Misfits vann fem raka. Fnatic hittade slutligen ett sätt att försvara sig på och svenskarna vann slutligen mötet med 16-9.


USA Misfits vs. Sverige Fnatic
Innan Fnatics fortsatta öde avgjordes fick vi se en riktigt ensidig historia då North ställdes mot compLexity. Matchen spelades på Nuke, samma karta som compLexity förlorade med 5-16 mot Astralis igår. Inte blev det lättare för nordamerikanerna då de började som det anfallande laget.

North ställde upp ett rejält försvar, och såg ut att leka runt under stora delar av halvan som de slutligen vann med hela 14-1. compLexity friserade sedan till siffrorna en aning genom att vinna de tre första rundorna av den andra halvan, sedan fällde North avgörandet. 16-4 till North och det är färdigspelat i Las Vegas för compLexity.

Kanada compLexity vs. Danmark North
Två förlorarmatcher kvarstår innan det har blivit dags att dela ut de första slutspelsbiljetterna. I den första av de två ser vi Ninjas in Pyjamas ta sig an TyLoo. Lite senare har det blivit dags för Renegades, med svenske Simon "atter" Atterstam drabba samman med Na`Vi.

Kina TyLoo vs. Sverige NiPAustralien Renegades vs. CIS Na`Vi

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..