×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Gambit besegrar Fnatic i Las Vegas

1
Östeuropeiska Gambit får revansch för majorelimineringen när de besegrar Fnatic i öppningsomgången på DreamHack Masters Las Vegas. Dessutom överlevde Virtus.pro en chock från Misfits i gruppens andra match.
Det blev ingen vinstsvit för nygamla Fnatic direkt från start. De har nämligen förlorat sin offline-debut sedan återföreningen, detta när de överrumplades av östeuropeiska Gambit. Mötet utspelade sig på Inferno, och trots att de vunnit matchens båda pistolrundor lyckades inte svenskarna få ihop fler än åtta pinnar innan mötet var över.

Sverige Fnatic vs. Kazakstan Gambit
Detta kan ses som en revansch för Gambit, som ju eliminerades av just Fnatic på Eleague Major 2017 i slutet av januari. Nu kommer de att ladda om för att få möta Virtus.pro, som besegrade Misfits i matchen innan ovanstående, i morgondagens vinnarmatch. Nämnda möte blev dock ingen enkel historia för förra månadens majorfinalister, då Misfits på Inferno stod för en imponerande insats och till och med hade en 12-9-ledning vid ett tillfälle. Den ledningen var dock så nära de kom en vinst, då Virtus.pro vände och vann utan någon ytterligare förlorad runda.

Polen Virtus.pro vs. USA Misfits

Dags för NiP!

Vi är halvvägs igenom den första speldagen på Las Vegas-evenemanget, vilket innebär att grupp C är nästa att spela. I den gruppen finner vi lag från fyra olika kontinenter — SK Gaming från Brasilien, TyLoo från Kina, nordamerikanska Cloud9 och så svenska NiP Gaming. Det sistnämnda blågula laget kommer att spela sin offlinedebut för året, detta mot Cloud9. Innan dess skall dock SK och TyLoo brottas.

Brasilien SK vs. Kina TyLooSverige NiP vs. USA Cloud9

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..