×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP i samarbete med svensk DJ — här är deras nya låt

1
Spekulationerna gick vilt vem som skulle producera våra svenska ninjors nya hypelåt. Idag släppte de låten "Standing When it All Falls Down" som producerats av DJ:n John De Sohn.
Det blev ingen nederländsk DJ i form av Nicky Romero för NiP. När de för några dagar sedan släppte en liten hint på Twitter spekulerades det i att det var den nämnda DJ:n som skulle producera deras nya officiella låt, men under dagen avslöjades de vem som faktiskt är hjärnan bakom; den svenska producenten John De Sohn.



NiP-legendaren Emil "HeatoN" Christensen är själv väldigt taggad på låtsläppet: "Det känns sjukt bra att ha en en ny egen låt, som man dessutom fullständigt älskar, John de Sohn kan verkligen sina grejer", berättar han för Fragbite i samband med släppet. Låten går att få tag på för de flesta musikplattforms-användare, men för den som vill lyssna går den att hitta här.

24 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 24 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..