×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Klart: aizy har skrivit på för North

3
Ibland går det riktigt fort i esportvärlden. Mindre än ett dygn efter att det stod klart att Philip "aizy" Aistrup lämnar FaZe Clan har han nu presenterats för den danska organisationen North.
Aistrup kliver in och tar den plats som tidigare tillhörde norrmannen Ruben "RUBINO" Villarroel, som har varit en del av laget sedan han hämtades från Copenhagen Wolves i slutet av 2015. Detta i samband med att just Aistrup lämnade dåvarande Dignitas för att skriva på för G2 Esports (nuvarande FaZe Clan).

"Jag blev jätteglad när North kontaktade mig. Jag har saknat att spela i ett heldanskt lag och det betyder mycket för mig att komma "hem" till spelare som jag känner och känner mig bekväm med. Jag ser en stor potential i det här laget och ser fram emot att ge mitt allt för att göra det framgångsrikt", säger Aistrup själv i ett uttalande.
Vi på Fragbite rapporterade om den nu bekräftade affären i morse, då vi även kunde berätta att en annan norrman - Joakim "jkaem" Myrbostad - tillfälligt tar Aistrups plats i FaZe Clan. Vad som händer med Villarroel, som självmant valt att kliva ner från Norths startfemma på grund av bristande motivation, är i dagsläget oklart. I Norths officiella uttalande framgår det dock att de "arbetar med honom för att hitta en lösning på hans situation".

North

Danmark Mathias "MSL" Lauridsen
Danmark Kristian "k0nfig" Wienecke
Danmark René "cajunb" Borg
Danmark Emil "Magisk" Reif
Danmark Philip "aizy" Aistrup

Danmark Casper "ruggah" Due (Coach)

Norge Ruben "RUBINO" Villarroel (under kontrakt)


20-årige Aistrup har redan anslutit till sitt nya lag och kan göra debut så tidigt som i kväll då North ställs mot svenska Fnatic i ESL Pro League. Kontraktet med North är skrivet över tre år.


Artikelbild: North

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..