×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Hiko ute ur Liquid — på riktigt

1
Team Liquid har offentliggjort att Spencer "Hiko" Martin inte längre är en del av laget. Nu väntar världen på att OpTic skall lägga den sista pusselbiten.
Nu har Spencer "Hiko" Martin officiellt gått skilda vägar med Team Liquid. Offentliggörandet, som kom från Team Liquid själva, är långt ifrån en överraskning då han ryktats ha ögonen på OpTic Gaming under en längre period.

Det hela har verkligen fallit på plats bit för bit, då Peter "stanislaw" Jarguz ersatte Martin i Liquids startfemma efter ha lämnat OpTic förra veckan. Martin har dock inte rekryterats av den tidigare rivalen ännu. Istället har han presenterats som en sorts inhoppare för Pro League och även DreamHack Masters Las Vegas, men det är förmodat att OpTic kommer att presentera honom som officiell spelare inom kort.

Martin representerade Team Liquid i närmare ett och ett halvt år, och under tiden tog han sig bland annat till semifinal på majorturneringen MLG Columbus 2016. I somras blev han även historisk som en av de fyra första nordamerikanska spelarna att ta del av en majorfinal, detta under ESL One Cologne. Skulle den sista pusselbiten falla på plats skulle OpTic se ut som följer.

OpTic Gaming

Kanada Keith "NAF-FLY" Markovic
USA Will "RUSH" Wierzba
USA Tarik "tarik" Celik
Spanien Óscar "mixwell" Cañellas
USA Spencer "Hiko" Martin

Ovanstående femma representerade OpTic under nattens nordamerikanska Pro League-inledning, där de besegrade Selfless i två raka matcher. I natt ställs de mot de australiska DreamHack Winter-finalisterna Renegades i två enskilda bäst-av-en-möten.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..