×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

DreamHack Masters tillbaka till Malmö Arena i september

7
DreamHack Masters Malmö 2016 lockade en hel del besökare.
Det var även en riktigt taggad publik.
Ibland kanske lite för taggad.
Sverige var så klart publikfavoriter, och NiP Gaming klara sådana.
NiP Gaming stod som segrare efter fjolårets upplaga.
Det blir en tredje upplaga av DreamHack Masters redan i år — och liksom den första upplagan är det Malmö Arena som är destinationen.

DreamHack återkommer till Malmö Arena i höst, detta när evenemangets tredje upplaga kommer att arrangeras i den skånska staden i slutet av augusti till början av september. Det var snart ett år sedan DreamHacks första Masters-evenemang utspelade sig i Malmö, där NiP Gaming stod som mästare inför över 10 000 åskådare.

"Sverige är Counter-Strikes hem, och under 2016 överträffade vårt evenemang i Malmö alla våra förväntningar. Vi är enormt spända för att komma tillbaka till Malmö Arena och fortsätta arrangera den största CS:GO-turneringen i Norden", uttalar sig Marcus Lindmark, VD för DreamHack.

Det tidigare Malmö-evenemanget anses brett vara ett av fjolårets absolut bästa, och påpekas också vara den CS:GO-turnering med högst tittarsiffror bortsett de två Valve-stämplade majors som arrangerades under året. Årets upplaga är spikad för datumen 30 augusti till 3 september, där de tre inledande dagarna är ämnade för ett backstage-gruppspel medan de två avslutande dagarna kommer att vara öppen för publik i Malmö Arena.

På plats förväntas de 16 bästa lagen i världen att vara, där hälften förmodas bli inbjudna medan den andra hälften lär behöva kvala, om upplägget är detsamma som tidigare upplagor. Prispotten för hösten uppnår 250 000 dollar, vilket är densamma som den tidigare Malmö-upplagan, men betydligt mindre än de 450 000 dollar som erbjuds på DreamHack Masters Las Vegas nästa vecka.

Kommer du besöka DreamHack Masters Malmö i september?

296 personer har röstat

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..