×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Godsent chockade favoriterna Astralis på Train

1
Svenska Challengers-laget Godsent stod alldeles precis för en riktig skalp då de besegrade Astralis med hela 16-6. Innan dess lyckades även EnVyUs inleda turneringen med en seger, det krävdes dock 46 rundor innan fransmännens match mot Liquid kunde avgöras.
Godsent fick en riktig smakstart på matchen då de, spelandes som det försvarande laget på Train, rusade upp till ledning med 9-0. Först då lyckades Astralis plocka ett par rundor, innan Godsent återtog kommandot. Svenskarna vann ytterligare tre rundor men det var Astralis som fick det sista ordet under den första halvan genom att vinna halvans sista runda.


Astralis, förhandsfavoriter till att ta hem hela majorturneringen, var mer eller mindre piskade att vinna den andra pistolrundan för att snabbt minska gapet till motståndarna. Det var dock Godsent som vann sin andra pistolrunda för matchen och efter att ha vunnit även de efterföljande två rundorna hade de säkrat hela tolv(!) matchrundor. Trots ett tappert försök från Astralis att hålla borta svenskarna från segern kunde Godsent slutligen avgöra i runda 22 och fastställa slutresultatet till 16-6. En rejäl skalp för svenskarna i denna inledande omgång, mycket tack vare riktigt starkt spel från både Jesper "JW" Wecksell och Jonas "Lekr0" Olofsson som båda slutade på 26 frags vardera.

Danmark Astralis vs. Sverige Godsent
Astralis: device, dupreeh, gla1ve, Kjaerbye, Xyp9x
Godsent: flusha, JW, Lekr0, pronax, znajder

Matchen före, mellan Team Liquid och EnVyUs, blev en riktigt jämn tillställning då avgörande föll först i runda 46. EnVyUs gick till halvtid med en 9-6-ledning och kunde snabbt gå upp på 15 vunna rundor under den andra halvan. Liquid lyckades dock vinna sex raka rundor och med det tvinga fram en första förlängning, en första av flera. Det dröjde nämligen till den tredje övertiden innan EnVyUs slutligen kunde fälla avgörande och säkra segern.

USA Team Liquid vs. Frankrike EnVyUs
TL: EliGE, Hiko, jdm64, nitr0, Pimp
nV: apEX, Happy, kennyS, NBK, SIXER

Nu återstår endast en match innan denna inledande dag av 2017 års första majorturnering är över. I den får vi se FlipSid3 Tactics ta sig an ett av höstens hetare lag, FaZe Clan.

Ukraina FlipSid3 vs. Europa FaZe Clan
F3: B1ad3, electronic, markeloff, wayLander, WorldEdit
FaZe: aizy, allu, kioShiMa, karrigan, rain

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..