×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSKina

Godsent skippar WESG: "Anledningen är okänd"

1
Svensklaget tackar nej till miljonmöjligheten i Changzhou mindre än ett dygn innan matchstart. Någon anledning bakom avhoppet har inte offentliggjorts.
Klockan 04:30 svensk tid drar World Electronic Sports Games 13,6 miljoner kronor värdefulla finalturnering igång i Changzhou, Kina. Ett lag som skulle ta del av öppningsomgången var Godsent, men som en blixt från klar himmel har svenskarna dragit sig ur turneringen. Exakt varför man valt att inte deltaga är oklart, då arrangören påpekar att de inte har fått någon kommentar från organisationens ledning.


"The reasons of that decision are unknown. Also, there was no official comment from the directorship of organization", skriver WESG.


Inför turneringen hade Godsent stora chanser att ta sig långt, detta då deltagarlistan kritiserats för att ha varit svag i jämförelse med prispottens storlek. Ovanpå detta placerades de i en förhållandevis vänlig grupp där turkiska Space Soldiers och polska Kinguin sågs som det tuffaste motståndet.

Grupp C


Polen Kinguin
SZPERO, rallen, MICHU, mouz, Furlan

Kina FIVE eSports Club
Rita, QuQu, Mr.six, Drea3er, 0i

Thailand Signature
TOR, qqGOD, Olivia, Leaf, stk

Turkiet Space Soldiers
MAJ3R, XANTARES, DESPE, paz, ngiN

Sydafrika Bravado
bLacKpoisoN, Detrony, ELUSIVE, Golz, Sonic
Godsent verkar inte ersättas i turneringen, så grupp C kommer istället att ha de fem ovanstående lagen till skillnad från sex. Lyckligtvis påverkas inte gruppen alltför mycket av att sakna ett lag, då man ändå spelar med round robin-formatet där alla möter alla.

Fragbite har nått ut till Godsent, som meddelar att de kommer att kommentera händelsen senare under dagen.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..