×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

maxie tar plats i Denial — ersätter landsman

2
Max "maxie" Lönnström har hittat sig ett nytt hem i den nordamerikanska organisationen Denial eSports. Där kommer han nu att göra bland andra Alexander "SKYTTEN" Carlsson sällskap i lagets satsning under 2017.
För att göra plats för Lönnström i truppen meddelar Denial att svensken Christian "Spitfire" Schiölde får lämna laget. Schiölde var med och bildade laget, även bestående av Carlsson och tre före detta WinterFox-spelare, så sent som i augusti men får alltså redan nu se sig om efter annat. Lönnström, å sin sida, återförenas i och med detta med Carlsson, som han bland annat har spelat tillsammans med i det mixbetonade laget GreyFace.

"Jag är verkligen glad över att få möjlighet att flyga över Atlanten och spela för Denial. Det känns bra att vara en del av det här laget, samt att äntligen få spela med SKYTTEN igen", säger Lönnström själv i en kort kommentar.

Denial eSports

Sverige Max "maxie" Lönnström
Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
USA Todd "anger" Williams
USA Kyle "flowsicK" Mendez
Frankrike David "Xp3" Garrido

Denial har haft en tuff höst som mestadels har bestått av ett gäng misslyckade onlinekval, bland annat till den andra säsongen av Eleague. Laget deltog även i ESEA Season 23 Premier Division, även kallat Mountain Dew League, var de slutade på en tionde plats med nio vinster och sju förluster.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..