×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

ECS huvudliga avklarad — inga svensklag till finalhelgen

1
ECS-ligan är färdigspelad och totalt åtta lag från Europa och Nordamerika är klara för finalhelgen i Anaheim.
I december blir det en turnering mindre att åka på för våra svensklag Fnatic, NiP och Godsent då varken någon av lagen lyckades ta sig så långt som topp fyra i den Europeiska ECS-ligan. Istället skickar vi Astralis, EnVyUs, FaZe Clan och Team Dignitas till den amerikanska staden Anaheim i början på december, för att tävla om en del av prispotten på 750 000 dollar. Från den nordamerikanska motsvarigheten är SK, Cloud9, Immortals och OpTic klara vilket gör att deltagarlistan för finalerna är helt klar.

 Nicolai
Nicolai "dev1ce" Reedtz och gänget toppade den europeiska tabellen med 13-5 i matcher

Klara lag för ECS-finalerna

Danmark Astralis
Frankrike EnVyUs
Europa FaZe Clan
Danmark Dignitas
Brasilien SK
USA Cloud9
Brasilien Immortals
Världen OpTic

Det blev en minst sagt jämn kamp om fjärdeplatsen i den europeiska ligan då sex lag låg på samma poäng med 8 vunna och 10 förlorade matcher. Team Dignitas hade dock bäst rundskillnad och tog därmed platsen över NiP, G2, Godsent, mousesports och Virtus.pro. Värst gick det tyvärr för Fnatic som hamnade sist med 7-11 i matcher. Här är resultaten från huvudligan.

Finalerna spelas mellan den 9-11 december i staden Anaheim ett par mil utanför den amerikanska västkuststaden Los Angeles och har 750 000 dollar i prispotten att ta del av.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..