×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

FalleN, coldzera m.fl. prisade på eSports Industry Awards

1
Under gårdagen hölls en gala för att hylla folk inom esport-industrin, och en hel del CS:GO-associerade personligheter fick ta emot priser.
Mot slutet av året är det vanligt att ha olika former av prisceremonier, och en av de tidigare att arrangeras var första upplagan av eSports Industry Awards, ej att förknippas med The Game Awards som vi uppmärksammade om förra veckan. Under gårdagen offentliggjordes vinnarna i eSports Industry Awards, och det blev en del CS:GO-vinster av olika slag.

Först ut var kategorin eSports Journalist of the year, som gick till den välbekanta journalisten tillika streamingvärden Richard Lewis. Kort därefter fick RoomOnFire-personligheten Auguste "Semmler" Massonnat priset som årets kommentator. Årets esport-lag gick till EnVyUs, men inte CS:GO-femman utan snarare organisationen för sin involvering i toppskiktet av flera titlar.

Dubbla brasilianska priser

Inte helt oväntat gick titeln som årets PC-spelare, alltså inom alla spel som utövas på PC, till SK-spelaren Marcelo "coldzera" David, som förväntas toppa mångas listor. Även lagkamraten Gabriel "FalleN" Toledo fick ett fint pris i form av årets personlighet, vilket inte heller bör komma som en chock med tanke på hans framgångar både som spelare och som esport-representant för sydamerikansk, och global, CS:GO. Sist men inte minst blev det CS:GO som fick priset som årets esport-titel.

coldzera tar emot priset som turneringens MVP på MLG Columbus.
Att coldzera skulle få priset som årets PC-spelare var ingen superchock.

CS:GO-vinster på eSports Industry Awards

Storbritannien Richard Lewis — eSports Journalist of the year
USA Auguste ”Semmler” Massonnat — eSports Broadcaster of the year
USA EnVyUs — eSports Team of the year (All Categories)
Brasilien Marcelo ”coldzera” David — PC Player of the year
Brasilien Gabriel ”FalleN” Toledo — eSports Personality of the year
Counter-Strike: GO CS:GO — eSports Game of the year
Är ni nyfikna på att se vilka andra personer, företag och titlar som vann priser har arrangörerna gått ut med allihopa på sin Twitter.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..