×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Rykterna bekräftade: zews ny coach i Team Liquid

2
Det ryktades, det ryktades och det ryktades. Nu verkar det dock stå ganska klart; Wilton "zews" Prada blir ny coach i Team Liquid. Det hela startade som spekulationer då CS:GO-frilansaren "DeKay" gick ut på Twitter med att det kommer att ske. I tillfället hade varken zews själv eller Team Liquid kommenterat händelsen.

Trots att båda sistnämnda parter inte gått ut med någon offentlig information verkar ryktena dock stämma då Northern Arena genom sitt officiella Twitterkonto presenterar honom som coach på plats:



Zews är främst känd för att tidigare ha coachat SK Gaming under perioden november förra året till och med slutet på juni nu i somras. Team Liquids senaste prestationer under pågående Northern Arena var inte på topp i nu i slutet då de åkte ut ur gruppspelet igår kväll efter att G2 tagit hem mötet med 2-1.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..