×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

krimz om Godsent: "Jag sabbade deras laganda"

3
Freddy "krimz" Johansson svarade på frågor i Fnatics liveshow, där vi får reda på varför han lämnade Fnatic från första början, hur det känns att gå tillbaka och ambitionerna inför det kommande året.
Freddy "krimz" Johansson är definitivt en av de namn som nämnts mest i samband med lagbyten det senaste halvåret. Först och främst var han en del av den trio som lämnade Fnatics CS:GO-femma för att gå till Godsent, men han skapade även rubriker när han tycktes ha ångrat sitt beslut och gick tillbaka till Fnatic.

Under gårdagen gjorde han ett kort "Ask Me Anything"-segment i Fnatics egna liveshow, där svarade på en hel del intressanta frågor. Som en rivstart handlade den första frågan om varför den tidigare Fnatic-femman faktiskt gick i graven, och varför han valde att följa med Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquist till Godsent.

"Det är en riktigt svår fråga, det finns inget enkelt svar och jag vet inte hur jag ska svara på den ordentligt. Hela laget började bara tilta och hade små argument, och alla började småhata varandra. Det bröt upp laget underifrån, och jag valde att gå till Godsent eftersom de hade ett färdigt lag och en in game-ledare. Det är det enkla svaret på frågan", berättade krimz i videon.



"Jag tyckte synd om dem"

Som tidigare nämnt blev det dock en relativt kortvarig vistelse i Godsent, då krimz snart fick möjligheten att komma tillbaka till Fnatic i en trade som bytte honom mot Jonas "Lekr0" Olofsson. Även om den dubbla majormästaren var glad över möjligheten berättar han att beslutet inte riktigt fick honom att må bra.

"Jag tyckte synd om [Godsent], för jag sabbade deras laganda och gjorde dem besvikna. Jag respekterar om de är arga på mig och så, men jag fick prata med pronax och JW och jag respekterar dem verkligen, de förstår vad jag går igenom och att det var väldigt personligt, och att jag inte mådde bra av att spela i laget", är krimz berättelse om när han tog beslutet.

Nu är han dock åter i Fnatic, som består av fyra femtedelar från LGB-laget som bröt sig upp till eliten. Utöver Johansson bestod laget av Olof "olofmeister" Kajbjer, Dennis "dennis" Edman, Simon "twist" Eliasson och Isak "cype" Rydman. Den sistnämnda är inte med i Fnatic, utan istället sitter John "wenton" Eriksson på den stolen. På frågan om vad han har för förhoppningar på det nya laget svarar han aningen osäkert, då de inte börjat träna något än, men han är övertygad om att Eleagues majorturnering i januari kommer att gå deras väg.

"Jag vet inte vad jag ska förvänta mig, men vi är alla jävligt duktiga så jag hoppas att vi kan vinna det mesta [under 2017]."

Hela AMA-segmentet med krimz är ungefär tolv minuter långt och går att hitta via denna tidsstämplade Twitch-länk.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..