×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis köper gla1ve — majorplatsen garanterad

2
Astralis har köpt Lukas "gla1ve" Rossander från Heroic, som å sin sida rekryterar 18-årige Nikolaj "niko" Kristensen.
Det är en dag fylld av förändringar. Tidigare under dagen offentliggjordes ett spelarbyte mellan Fnatic och Godsent, och nu har det även offentliggjorts förändringar i den danska scenen. Det är nämligen så att Lukas "gla1ve" Rossander rekryterats av Astralis, som köpt ut honom från Heroic.

Köpet är ett förhållandevis väntat sådant. Sedan Astralis bänkade, och sedan släppte, Finn "karrigan" Andersen uppmärksammade HLTV.org att Astralis inte längre hade sin plats till kommande major säkrad. Detta då endast två av spelarnas kärnfemma kvalade in till slutspelet i och med att coachen Danny "zonic" Sørensen fick hoppa in för en akutsjuk Peter "dupreeh" Rothmann samtidigt som Markus "Kjaerbye" Kjærbye inte kunde deltaga på grund av Valves regler om spelarbyten.

Lyckligtvis var det Rossander som agerade inhoppare för Kjaerbye i Köln, och i och med att han var en av spelarna som säkrade Astralis slutspelsplats garanterar laget sig en plats i Eleagues kommande majorturnering när de plockar in honom. Värt att notera är att gla1ve gjorde väldigt bra ifrån sig när han agerade inhoppare i somras.

Astralis

Danmark Nicolai "device" Reedtz
Danmark Peter "dupreeh" Rasmussen
Danmark Lukas "gla1ve" Rossander
Danmark Markus "Kjaerbye" Kjærbye
Danmark Andreas "Xyp9x" Højsleth

Danmark Danny "zonic" Sørensen (coach)

Detta innebär att svenske Andreas "MODDII" Fridhs och hans danska lagkamrater i Heroic behöver fylla platsen, något de gjorde innan svetten hann bryta ut. In kommer det 18-årige lovordet Nikolaj "niko" Kristensen, som tidigare spelat i Tricket och som även agerat inhoppare för Heroics kärna när Fridh inte kunde följa med till Toronto för Northern Arena. Med Kristensen i laget slutade de på en tredjeplats i toronto.

Heroic

Danmark Michael "Friis" Jørgensen
Sverige Andreas "MODDII" Fridh
Danmark Nikolaj "niko" Kristensen
Danmark Marco "Snappi" Pfeiffer
Danmark Valdemar "valde" Bjørn Vangså

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..