×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Profilstarkt stream-team till Oakland

1
ESL har offentliggjort kommentatorer och dylikt för Intel Extreme Masters-stoppet i Oakland, Kalifornien, där vi finner en hel del bekanta namn.
Om en månad, den 19-20 november, arrangeras ESL:s Intel Extreme Masters-stopp i Oakland, Kalifornien. Turneringen erbjuder motsvarande 2,6 miljoner kronor i sin prispott, vilket har lockat några av de bästa lagen i världen. Nu står det klart att det inte bara är profilstarka spelare och lag som kommer att vara närvarande, utan också i stream-teamet.

Vid analyskatedern kommer den uppmärksammade Sam "DaZeD" Marine att befinna sig med Epicenter-aktuella Janko "YNk" Paunovic och Alex "Machine" Richardson. Även John "BLU" Mullen kommer att vara på plats, men som reporter snarare än kommentator.

Totalt sex stycken kommentatorer kommer att vara på plats, nämligen RoomOnFire-duon Anders Blume och Auguste "Semmler" Massonnat samt DropTheBomb-killarna Matthew "Sadokist" Trivett och Henry "HenryG" Greer. Även ESL:s egna Lauren "Pansy" Scott kommer att kommentera med RoomOnFires Jason "moses" O'Toole.

Stream-team IEM Oakland

Storbritannien OJ Borg (Scenvärd)

Storbritannien Alex "Machine" Richardson (Värd)
Serbien Janko "YNk" Paunović (Expert)
USA Sam "DaZeD" Marine (Expert)
USA John "Blu" Mullen (Reporter)

Storbritannien Henry "HenryG" Greer (Kommentator)
Kanada Matthew "Sadokist" Trivett (Kommentator)
Danmark Anders Blume (Kommentator)
USA Auguste "Semmler" Massonnat (Kommentator)
USA Jason "moses" O'Toole (Kommentator)
Storbritannien Lauren "Pansy" Scott (Kommentator)

Storbritannien Heather "sapphiRe" Garozzo (Observer)
USA DJ "Prius" Kuntz (Observer)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..