×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Nu är det klart: karrigan går med i FaZe

1
Danske Finn "karrigan" Andersen rekryteras av FaZe Clan, franska Fabien "kioShiMa" Fiey får kliva åt sidan.
Sedan Astralis bänkade sin in game-ledare Finn "karrigan" Andersen har en hel del snack gått runt. Det kraftigaste ryktet har varit att den danske 26-åringen var på väg till FaZe Clan, någonting som nu bekräftats. I och med detta lämnar karrigan bänken och egentligen hela Astralis-båset för nya äventyr.

"Det är med blandande känslor som jag lämnar Astralis, men jag tror att det är en nystart för båda parter. Jag har många fina minnen och det är några som jag tar med mig in i framtiden. Anledningen till förändringen är att vi har presterat under förväntan de senaste månaderna, vilket ledde till olika diskussioner för hur vi skulle spela rent taktiskt. Vi kom fram till att det bästa är att vi nu separerar, och jag önskar Astralis det bästa för framtiden. Jag hoppas att de hittar sin väg tillbaka till toppen", skriver karrigan.

Platsen karrigan tar i FaZe är ingen mindre än franske Fabien "kioShiMa" Fieys, något som också ryktats sedan ett tag tillbaka. I och med detta är FaZe Clan helt nordiskt, och kommer att debutera med sin nya femma redan till helgen när de spelar mot Cloud9, Immortals och mousesports i Eleagues öppningsgrupp.

FaZe Clan

Norge Håvard "rain" Nygaard
Norge Joakim "jkaem" Myrbostad
Finland Aleksi "allu" Jalli
Danmark Philip "aizy" Aistrup
Danmark Finn "karrigan" Andersen

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..