×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Virtus två-nollar SK i Moskva — Dignitas och Na`Vi spelar lika

1
Virtus.pro övertygar mot SK Gaming medan Na`Vi och Team Dignitas spelar 1-1. Nu är det dags för svensklagen att äntra Epicenter!
Dagens första möte stod mellan världens två bästa lag; SK Gaming och Virtus.pro. Enligt HLTV.orgs ranking är det sistnämnda laget det just nu bästa i världen, en plats de knep över brassarna i SK strax innan Epicenters start. Platsen visade sig även vara välförtjänt, då mötet slutade 2-0 till det polska laget.

Den första kartan, Mirage, blev en ensidig sådan redan från start. Som försvarare lyckades Virtus.pro gå upp i en kraftig ledning, och när SK vunnit en runda möttes de av en vägg som spökade till det brasilianska lagets ekonomi. Med hela 13-2 i halvtid skulle det mycket till för Virtus.pro att förlora, och trots en stark inledning på andra halvan kunde inte SK komma ikapp.

Marcelo
Marcelo "coldzera" David slutade på 32-16 på Mirage, men det var inte tillräckligt.


Mötet fördes sedan över till Cobblestone, där vi såg ut att få en liknande matchbild. Återigen öppnade Virtus.pro starkt som försvarare, och fick med sig hela 11-4 i halvtid, bland annat tack vare en storspelandes Jaroslaw "pasha" Jarzabkowski. Skillnaden denna gång var att SK Gaming nästan kom tillbaka in i matchen, och polackerna kunde inte säkra 2-0-vinsten förrän runda 27.

Polen Virtus.pro vs. Brasilien SK
Brasilien SK vs. Polen Virtus.pro

Dagens andra batalj gick mellan ESL One New York-mästarna i Natus Vincere och WESG Europa-vinnarna Team Dignitas, och där stod det sistnämnda laget för ett rejält ryt. Liksom i föregående match var Mirage öppningskartan, och som försvarare murade den dansknorska femman upp rejält. Storspel från näst intill alla lagets spelare gav dem en 12-3-ledning i halvtid. Na`Vi vann sedan pistolrundan, men när vapenrundorna kom var det ett chanslöst Na`Vi som förlorade med 16-6.

GuardiaN från Na`Vi.
Ladislav "GuardiaN" Kovács var relativt tyst under Mirage, men vaknade till under Nuke.


Nästa karta, Nuke, var Dignitas val och till en början såg det ljust ut för danskarna. Med en övertygande Mirage-vinst i ryggen troddes en vunnen pistolrunda tända Dignitas rejält, snart stod det dock klart att det var Na`Vi som dominerade kartan. Trots en förlorad pistolrunda fick Na`Vi med sig nio rundor i halvtid, detta som det anfallande laget. Att försvara var sedan inget problem, då de i slutändan vann kartan relativt smärtfritt.

Ukraina Na`Vi vs. Danmark dignitas
Danmark dignitas vs. Ukraina Na`Vi

Härnäst är det dags för Sverige att äntra turneringen, detta när Fnatic ställs mot HellRaisers klockan 18:00. Lagen alltså att mötas bäst av två kartor, och när dessa är klara kommer NiP Gaming att ställas mot franska G2 Esports.

Sverige fnatic vs. Europa HellRaisers
Europa HellRaisers vs. Sverige fnatic
Frankrike G2 vs. Sverige NiP
Sverige NiP vs. Frankrike G2

Mer information, så som fullständigt schema och stream, finner ni i vår tittarguide.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..