×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Maikelele fortsatt kvar i NiP — spelar minst tre turneringar till

6
Det blir minst tre turneringar till i NiP för inhopparen Mikail "Maikelele" Bill. När pyth är tillbaka är fortfarande oklart.
Det har nog inte undgått någon att Jacob "pyth" Mourujärvi tagit en paus från NiP på grund av en skada och att Mikail"Maikelele" Bill hoppat in som ersättare. Många har undrat om pyth kommer att komma tillbaka och i sådana fall när, vilket hittills varit oklart. Nu går Maikelele ut på Twitter och berättar att han kommer att spela minst tre turneringar till med laget.



Om lite mer än en vecka, närmare bestämt den 17e oktober, är det dags för laget att åka till Moskva för att delta i EPICENTERs CS:GO-turnering med 500 000 dollar i prispotten. Därefter är det dags att ta sitt pick och pack för att ta sig vidare till ESL Pro League-finalerna i den Brasilianska staden Sao Paolo följt av Eleague i Atlanta. Vad som sedan kommer att ske gällande de två spelarna återstår att se.

Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Richard "xizt" Landström
Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Mikail "Maikelele" Bill (Inhoppare)

Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi (skadad)

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..