×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

OpTic chanslösa mot Fnatic på Train

2
Efter en inledande förlust lyckades svenskarna i Fnatic vinna sin andra match borta i New York. Efter förkrossande 16-3 står de nu på en vinst och en förlust.
Fnatic förlorade som bekant lagets öppningsmatch i New York och kom sedan att få sällskap av OpTic Gaming, G2 Esports och Team Liquid på förlorarsidan. Till Swiss-formatets andra omgång lottades svenskarna sedan mot OpTic Gaming och lagen möttes på Train.

Fnatic började som det försvarande laget uppträdde som ett helt annat lag i jämförelse med matchen mot Virtus.pro. Svenskarna vann den första halvan med hela 13-2. OpTic lyckades dock vinna den andra pistolrundan, bara för att få se Fnatic säkra den efterföljande ecorundan och skaffa sig matchboll. Rundan efter säkrade svenskarna segern och står därmed på en vinst och en förlust så här långt i turneringen.

Sverige Fnatic vs. Kanada OpTic Gaming
Fnatic: dennis, Lekr0, olofmeister, twist, wenton
OpTic: mixwell, NAF, RUSH, tarik, stanislaw

Än återstår fyra matcher innan den första dagen av ESL One New York har spelats färdigt. Det handlar om de nedanstående tre plus den första matchen i omgång tre, så ladda med energidryck och snacks så det räcker till in på småtimmarna.

Kommande matcher

Frankrike G2 Esports vs. USA Team Liquid
G2: bodyy, RpK, ScreaM, shox, SmithZz
Liquid: EliGe, Hiko, jdm64, nitr0, Pimp
Polen Virtus.pro vs. CIS Natus Vincere
Virtus.pro: byali neo, pasha, Snax, TaZ
Na`Vi: Edward, flamie, GuardiaN, s1mple, seized
Brasilien SK Gaming vs. Danmark Astralis
SK: coldzera, FalleN, fer, fnx, TACO
Astralis: device, dupreeh, Karrigan, Kjaerbye, Xyp9x
Runda 3 - Match 1

Mer information och ett fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide


Stream

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..