×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Sämre träffsäkerhet i luften och nya vapenljud till M4A1 & AK47 när ny CS:GO-patch lanseras

3
Nu har Valve lanserat en ny patch i CS:GO där träffsäkerheten i luften får sig en försämring och vi ser även nya ljud till bland annat M4A1 och AK-47.
På senare tid har Valve släppt många patch där det har skett ljudförändringar. Tidigare fick SMGs, Pistolerna och scope-vapnena en förändring och nu har det kommit till rifles. M4A1, M4A1-S, FAMAS, AK-47, Galil AR, AUG och SG553 har nu nya ljud vilket är i linje med vad Valve har gjort tidigare. Patchen är ute vilket betyder att du redan nu kan testa men har du inte tillgång till CS:GO har vi gjort en video där vi går igenom alla förändringar.


Träffsäkerheten i luften försämrad

Förutom ljudförändringar har Valve även tagit tag i träffsäkerheten när spelare är i luften. Den kommer nu framåt att vara sämre vilket kommer att göra att highlights som coldzeras & s1mples AWP nu kommer att vara mindre sannolika att ske. Exakt hur den har förändrats är svårt att säga men Valve har gjort sitt bästa att förklara förändringen i ett blogginlägg som du finner här.

En graf där träffsäkerheten förklaras. Här ett exempel med SSG08.
En graf där träffsäkerheten förklaras. Här ett exempel med SSG08.

Som tidigare nämnt är patchen släppt och om den gör debut i proffsspel under ESL New York har inte bekräftats men klart är att spelet låter lite annorlunda. Vad tycker du om patchen? Släng iväg en kommentar nedan.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..