×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Gfinity

mousesports till Gfinity-final före Godsent

0
Multinationella mousesports blir för mycket för det nybildade Godsent, och nu står det klart att inget svensklag går till final i Birmingham.
Efter ytterligare en 3-1-match står det klart att morgondagens final på Gfinity CS:GO Invitational 2016 i Birmingham, England kommer att bli helt utan svenska representanter. Dagens svenskhopp i Godsent kunde nämligen inte rubba mousesports.

Mötet öppnade dock väldigt bra för svensk del, då Godsent knep inledande Cache med 16-11 med starkt spel från Robin "flusha" Rönnquist. Mindre övertygande för blev det på följande Mirage, då Nikola "NiKo" Kovac vaknade till och hjälpte sitt mousesports köra över svenskarna.

Mötets tredje karta blev det absolut jämnaste när båda lagen visade sig vara starka på båda sidorna på Dust2. Två stycken 8-7-sidor från de anfallande lagen resultade i övertid, och trots att Jesper "JW" Wecksell försökte axla carry-rollen kunde inte svenskarna återta ledning i matchserien, utan föll med 17-19. Den förlusten tycktes suga musten ur Godsent, som knappt klev fram på följande Overpass utan föll hårt mot tyskarna, som därmed vann serien med 3-1.

Sverige Godsent vs. Tyskland mousesports
Godsent: flusha, JW, Lekr0, pronax, znajder
mousesports: chrisJ, denis, NiKo, oskar, Spiidi

Detta innebär att båda turneringens svensklag slagits ut i semifinal, då EnVyUs eliminerade Epsilon under gårdagen. Istället för blågult blir det alltså franska EnVyUs och multinationella mousesports som slåss om förstapriset på 50 000 dollar, motsvarande 427 000 kronor. Finalen kommer även den att spelas bäst av fem kartor, och är schemalagd att dra igång 12:30 på söndag.

Frankrike EnVyUs vs. Tyskland mousesports
EnVyUs: apEX, DEVIL, Happy, kennyS, NBK
mousesports: chrisJ, denis, NiKo, oskar, Spiidi

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..