×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Nu kan du kolla på esport i virtual reality

1
I oktober kan tittare få en extra unik på-plats-känsla när ESL streamar sitt New York-evenemang i virtual reality.
Virtual reality, VR, är en av många tekniska under som exploderat under senare år, och nu kommer det få en plats i esporten. Det handlar dock inte om ett VR-spel, utan som åskådarmöjlighet. ESL har nämligen offentliggjort att de tillsammans med SLIVER.tv och WonderWorld VR kommer att sända sitt ESL One-stopp i New York i virtual reality.

"This new method of broadcasting is going to give viewers a taste of what it's like to be in the arena at an esports mega event, and give people a brand new perspective on top level CS:GO through an in-game VR camera", berättar ESL:s produktchef Stuart Ewen.

Exakt hur sändningen kommer att fungera framgår inte, men vad man vet är att in game-vyn, som produceras av SLIVER.tv, kommer innebära att åskådaren placeras på aktuella områden på kartan samtidigt som de kan ta del av den klassiska streamen i en ruta vid sidan av. Förmodat är även att man kommer få en känsla av att vara på plats i arenan, då WonderWorld VR beskrivs som producent för "arena-upplevelsen". Nedan finner ni en trailer som beskriver in game-vyn.



Bilden är ett montage. Källor: Oculus.com och Fragbite

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..