×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Shara på väg ut ur FlipSid3 — ung rysk talang testas

2
Den kritiserade FlipSid3-spelaren Aleksandr "Shara" Gordeev verkar vara på väg ut ur sitt majoraktuella lag då hans fyra lagkamrater testspelar en rysk 18-åring.
Att Aleksandr "Shara" Gordeev haft det tufft i FlipSid3 Tactics är ingen hemlighet. Sedan han gick med i laget i december har han ständigt kritiserats, och har till och med korats "proffsscenens sämsta spelare" av profilen Duncan "Thorin" Shields. Nu är Gordeev på väg ut ur FlipSid3.

Detta offentliggjordes under onsdagskvällen, då HLTV.org rapporterade att det östeuropeiska laget testspelar Denis "electronic" Sharipov. Den relativt okände 18-åringen har tidigare spelat för Rebels och Empire, och har kommit tvåa på två stycken östeuropeiska Minor-turneringar.

FlipSid3 Tactics

Ukraina Andrey "B1ad3" Gorodenskiy
Ukraina Yegor "markeloff" Markelov
Finland Jan "wayLander" Rahkonen
Ryssland Georgi "WorldEdit" Yaskin
Ryssland Denis "electronic" Sharipov (testspelare)

Ukraina Aleksandr "Shara" Gordeev (inaktiv)

FlipSid3s resa med Gordeev har dock varit allt annat än misslyckad. Femman inledde året med att kvala in till majorturneringen MLG Columbus, där de dock föll på en sistaplats i sin grupp. Sommarens majorturnering ESL One Cologne blev dock mer framgångsrik, då de besegrade den svenska jätten NiP Gaming i kampen om en slutspelsplats och så kallad "Legend"-status.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..