×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Gfinity

Epsilon, EnVyUs och mousesports gör Godsent sällskap i Birmingham

1
Nu står det klart vilka fyra lag som kommer att göra upp om 100 000 dollar under Gfinity CS:GO Invitational i Birmingham, Storbritannien, i slutet av månaden. Det sista laget att offentliggöras är inga mindre än svenska Epsilon.
Det blir med andra ord dubbelt svenskt deltagande i en CS:GO-turnering som arrangeras under EGX 2016. Senast det begav sig, då turneringen gick under titeln Champion of Champions, stod Fnatic och Ninjas in Pyjamas för det svenska deltagandet.

När det begav sig i fjol ställdes de svenska lagen mot varandra redan i semifinalerna, något som skulle kunna hända även den här gången. Epsilon rankas rimligtvis lägst av de fyra deltagande lagen samtidigt som Godsents ranking är något oklar. Det återstår dock att se vilka lag som möter varandra i de två semifinalerna, varav den första spelas fredag den 23 september och den andra dagen efter.

Gfinity CS:GO Invitational

Sverige Godsent
flusha, JW, KRiMZ, pronax, znajder

Sverige Epsilon
BARBARR, disco doplan, draken, freddieb, REZ

Frankrike EnVyUs
apEX, DEVIL, Happy, kennyS, NBK

Europa mousesports
chrisJ, denis, NiKo, oskar, Spiidi

EGX 2016 arrangeras den 22 till 25 september och hålls i National Exhibition Centre (NEC) i Birmingham, beläget i den västra delen av England.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..